امروز : دوشنبه، 2 اردیبهشت 1398

اطلاعیه راه اندازی سامانه مکانیزه ژتون و تذکرات مهم

با توجه به راه اندازی سامانه مکانیزه ژتون از دانشجویان عزیز تقاضا می شود با ورود به صفحه سامانه مکانیزه آموزش دانشجویان با ورود به حساب کاربری خود با شماره دانشجویی و کد ملی، ایمیل خود را در قسمت ویرایش پروفایل کاربری ثبت نمایند . در صورت عدم تکمیل مسئولیت با خود دانشجو می باشد  و ضمنا از تاریخ 94/2/29 به هیچ وجه ژتون غذا به صورت دستی به فروش نمی رسد

توجه مهم:

با توجه به اينكه در سيستم اتوماسيون تغذيه امكان انتخاب به روز ژتون وجود ندارد و بايد يك روز قبل و تا ساعت 23:59 دقيقه نسبت به انتخاب ژتون روز بعد اقدام شود لذا از دانشجويان عزيز تقاضا مي گردد در انتخاب ژتون ها دقت لازم را انجام دهند. لازم به ذكر است كه تمامي عواقب ناشي از عدم رعايت استفاده از سيستم اتوماسيون تغذيه بر عهده دانشجو مي باشد.

مثال :
امروز روز سه شنبه مي باشد دانشجو براي انتخاب ژتون روز چهارشنبه تا ساعت 23:59 دقيقه روز سه شنبه وقت دارد و در صورتي كه ساعت 00:00 روز چهارشنبه شود ژتون به صورت خودكار حذف خواهد شد و امكان انتخاب تواست هيچ يك از كاربران اعم از دانشجويان ، كارمندان و ... نخواهد بود.

با تشكر مديريت سيستم اتوماسيون تغذيه

نظرات :